Cumpără inteligent de Black Friday: Top reduceri la echipamente audio

Pentru mulți, Black Friday este momentul mult așteptat. Îți faci un buget, o listă de produse pe care ți le dorești, te abonezi la newsletterele magazinelor pe care le urmărești! Și ești recompensat pentru răbdare cu prețuri pe care în restul anului nu le găsești. Ofertele de Black Friday îți permit să economisești bani și să faci cumpărături atât pentru tine, cât și cadouri pentru cei dragi.

Anul acesta, oferta StereoMag de Black Friday include discounturi importante pentru o serie de categorii:

Top amplificatoare & receivere:

  1. Amplificator stereo cu DAC incorporat Yamaha A-S501: cu o calitate audio remarcabilă și o gamă largă de caracteristici și un aspect elegant, este un amplificator integrat care are avantajul intrării digitale.

Preț redus: 1699 lei de la 2099 lei

Alte caracteristici:

  • Control continuu al variației intensității volumului (Continuous Variable Loudness Control)
  • Intrări audio digitale pentru TV sau Blu-ray Player
  • Conexiune pentru Adaptor Wireless Bluetooth YBA-11

 

  1. Receiver Yamaha Musiccast RX-V483: un receiver compatibil MusicCast – funcție prin intermediul căreia te poți bucura de muzică în orice colț al casei. Acceptă HDMI cu suport 4k60p (4:4:4), HDCP2.2, HDR SI BT.2020 pentru performanță video de cea mai înaltă calitate.

Preț redus: 1699 lei de la 2109 lei

  1. Amplificator NAD C338: un amplificator hibrid digital stereo, cu 50W x 2 putere continuă în 8 sau 4 Ohmi, intrări digitale și analog, intrare de pick-up și ieșire de subwoofer. NAD este atent la cele mai mici detalii, precum: circuit inovator care suprimă zgomotul infrasonic, echilibrul exact al canalului și caracteristici de impedanță de intrare și ieșire, dar și un amplificator separat pentru căști cu impedanță scăzută de ieșire.

Preț redus: 2010 lei de la 2690 lei

 

Top boxe de podea

  1. Boxe de podea Morel Solan 5F

Boxe comparabile cu instrumente muzicale, principiu de la care a pornit compania Morel în urmă cu 40 de ani. Impresionante prin design, mai exact rreproducerea exactă a muzicii și sunetelor ca instrumente și voci vii nemodificate și nedistorsionate.

Pentru construcție, Morel utilizează o cabină ventilată, neamortizată, care permite sunetului să vibreze într-o manieră foarte controlată, astfel încât să se sincronizeze cu ieșirea unităților de acționare iar sunetul să fie complet transparent. Portul de bas reflex orientat spre spate a fost conceput pentru a fi în linie directă cu partea din spate a unității bas / mijloc pentru a reproduce un bas mai strâns, mai articulat, dar și un sunet și o prezență mai realistă pentru segmentul de medii. Tehnologia crossover-ului este împrumutată de la boxele de referință Morel– Fat Lady – și constă în faptul că toate unitățile de drive au o fază pozitivă, oferind un sunet perfect convergent. În cele din urmă, eliminarea rezistențelor în calea semnalului permite cea mai înaltă rezoluție, astfel încât toate dinamica și fidelitatea sunetului să fie posibile.

Preț redus: 4499 lei de la 6432 lei

  1. Boxe de podea Dynavoice Challenger M-65 EX V.4

Seria Challenger de la Dynavoice se remarcă prin tweeter-ul deosebit, conceput și testat în laboratoarele Dynavoice. Basul boxelor este puternic dar foarte precis iar mediile ajută la o redare a vocilor exemplară.

Preț redus: 1849 lei de la 2329 lei

  1. Boxe de podea Dali ZENSOR 7

Zensor 7 reprezintă modelul de vârf al seriei Zensor, fiind o boxă de podea cu o înălțime de 978 mm. Zensor 7 sunt ideale pentru camere medii sau mari și oferă  un puternic impact vizual datorită dimensiunii și finisajului cu mai multe straturi de lac super-lucios. Zensor 7 sunt echipate cu două difuzoare de 7 (178 mm) și un tweeter de 25 mm.

Preț redus: 3181 lei de la 3977 lei

 

Top sisteme 5.1

  1. Sistem boxe 5.1 Morel BEAT-X

Sistem format din: 5 sateliți SP-1 și un subwoofer Sub 8-X.

Beat X este un sistem home-cinema cu mai multe canale proiectat pentru a face din fiecare film și melodie o experiență captivantă, plasându-te chiar în mijlocul acțiunii. Are un design minimalist modern care asigură o integrare ușoară în orice spațiu de locuit.

Carcasa semi-sferică SP-1 găzduiește un difuzor coaxial cu două căi și este construită din oțel de 1 mm, soluție puternică și ușoară care creează mai puțină energie stocată, oferind astfel un sunet mai clar și o gamă mai largă de frecvențe. În completare, subwooferul activ SUB-8X vine echipat cu un difuzor de  bas de 8 „cu un amplificator de putere de 80W, designul bass-reflex in podea. Sistemul are o dinamică mare și o performanță profundă a basului, pe care o veți simți și o veți auzi cu siguranță.

Preț redus: 2799 lei de la 3616 lei

  1. Pachet Dynavoice Challenger complet format din:

Boxe podea Dynavoice Challenger M-65 EX V.4

Boxe raft Dynavoice Challenger S-5 EX V.4

Boxa centru Dynavoice Challenger C-5 EX (V.4)

Preț redus: 2990 lei de la 3790 lei

 

Top boxe de raft:

  1. Boxe raft Dynavoice Definition DM-6

Boxe elegante cu tweeter din ribbon, mid-bas din Kevlar și crossover ajustabil pe medii. Pot fi folosite ca front și surround în orice sistem home cinema 5.1/7.1. Cabina incintelor din seria Definition este special creată pentru ca sunetul să nu creeze rezonanță și în acest sens este folosit un MDF de înaltă calitate. Pe spatele boxelor există un filtru pentru medii care poate fi setat în funcție de preferințe cu valori precum:-2 dB / 0 dB / +2 dB / +4 dB.

Preț redus: 1499 lei de la 1799 lei

  1. Boxe raft Monitor Audio Bronze 2

Conform recenziilor de pe What Hi-Fi, Bronze 2 depășesc ca punctaj chiar și serie predecesoare Bronze BX, câștigătoare a mai multor premii, atât în ceea ce privește calitatea sunetului, cât și designul și finisajele îmbunătățite. Caracteristica principală este echilibrul în tonalitate și rezoluția ridicată a detaliilor. Au un bass puternic pentru dimensiunile lor care se păstrează incredibil de fidel chiar și la volum ridicat.

Preț redus: 1230 lei de la 1649 lei

  1. Boxe raft Dali Zensor 3

Dispun de o sincronizare perfectă datorită poziției tweeterului. Pentru a optimiza sincronizarea, dispozitivele Zensor sunt echipate cu material de amortizare acustică, intern, pe părțile laterale, dar nu și pe partea din spate a deflectoarelor frontale, deoarece acest lucru ar crea un contact direct între portul basului și basul. Rezultatul este un bas mai precis și un „atac” sporit în mediană.

Preț redus: 1511 lei de la 1889 lei

Din secțiunea accesorii, îți recomandăm cablurile Van den Hul, producător olandez, recunoscut pe plan mondial, cu tradiție de aproape 40 de ani și distribuție în 67 de țări din întreaga lume și 30 de industrii. Van Den Hul aplică soluții unice și o tehnologie de ultimă generație pentru calitatea îmbunătățirea calității transmiterii sunetului. Sloganul companiei este: Legătura dintre tehnică și emoție (“The Link between Technique & Emotion”). Pe lângă calitatea muzicală de excepție pe care cablurile Van den Hul o susțin, brandul este deopotrivă cunoscut pentru durabilitatea lungă a produselor.

  1. Cablu RCA VAN DEN HUL The Name (HALOGEN FREE)

Preț redus: 229 lei de la 359 lei

  1. Cablu RCA VAN DEN HUL The Surf HYBRID

Preț redus: 399 lei de la 616 lei

Profită de ofertele excelente la boxe wireless, dispozitive mereu la îndemână când vrei să ai mai multă mobilitate și vrei să iei muzica preferată cu tine:

  1. Boxa wireless Doss Audio CloudPlay A1

Preț redus: 549 lei de la 780 lei

  1. Boxa activă Monitor Audio S150

Preț redus: 890 lei de la 1190 lei

Dacă te simți nostalgic sau pur și simplu ți se pare foarte atractiv să te întorci la vinil sau ai un prieten căruia vrei să îi faci un cadou special, îți recomandăm reducerile disponibile la pickup-uri:

Pickup NAD C556

Preț redus: 1460 lei de la 1949 lei

Pe lângă importantele economiile pe care le faci, Stereomag îți oferă transport gratuit la comenzi mai mari de 500 de lei. În plus, ai posibilitatea să plătești în rate. Află mai multe detalii aici.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *